19 mai , 2018
PARTNERKONFERANSE for alle partnere, venner, frivillige , ansatte og andre interesserte! Sett av noen dager i Røyken mellom Oslo og Drammen og bli kjent med Kanal 10 Norge, lær om hvordan kommunisere via kristen TV og hør hva Herren sier igjennom sine profeter!
13 apr , 2018
Kanal 10 Norge har vært igjennom noen litt tubulente år, med ulik ledelse, flytting fra Oslo til Holmestrand og flere andre forandringer. Knut Tømmerbakk tok over ledelsen i kanalen i juni 2016 og tok noen kraftige tak for å rette opp økonomien, som bl a pga høy husleie i Oslo, hadde blitt en stor byrde. Knut måtte til med sterk lut for å styre opp kanalens økonomi, som nå er på rett vei. Dette innebar både permitteringer og oppsigelser i fjor høst.
08 mar , 2018
P-7, som produserer programmet med Johnn Hardang, som kalles God Søndag, er nå igang med produksjon av programserien "Tett På" med den kjente vekkelsesdamen Irene Krokeide Alnes.
08 mar , 2018
Vår alles kjære Øystein Sandtorv er tilbake på Kanal 10 Norge fra april. Han har hatt sendepause ganske lenge, men er altså tilbake med ny programserie hvor han deler frikostlig fra sin store erfaringsbakgrunn.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"