Kanal 10 mot nye kabelnett i India

21 apr , 2016

Visjonen for Kanal 10-gruppen er å presentere evangeliet på folks eget språk. Våren 2013 startet Kanal 10 Asia sendinger via satellit- ten ABS 1 over store deler av Asia og Midt-Østen. Siden har man gjort kanalen tilgjengelig på ulike kabelnettverk, for å øke seer- frekvensen.

Fra Kanal 10 Asias studio i Älmhult, hvor Jabran Inayat er pro- gramleder, sendes i dag programmer på urdu, hovedspråket i Pakistan. Kanal 10 er i dag tilgjengelig på kabelnettverk som når

23 millioner personer i byer som Karachi, Faisalabad, Peshawar og Lahore. I september 2014 ble Kanal 10 Asias lokaler i Chennai innviet. Sam Salomon er TV-sjef. Her produseres det programmer som rettes mot befolkningen sør i India, et land med mer enn 1,2 millioner personer og 28 forskjellige språkgrupper.

Kanal 10 er allerede til stede på noen mindre kabelnettverk i India. Om alt går etter planen, vil kanalen bli tilgjengelig på de første store kabelnettverkene i India før sommeren.

Kanal 10 Asia når de høyest befolkede delene av verden med TV. Misjonsbefalingen er et oppdrag som skandinavisk kristenhet historisk sett har tatt på alvor.

Nå har vi sammen fått en helt unik mulighet til ennå en gang svare på dette kallet.

Folk venter på vårt tilsvar…

Vi trenger din støtte for å fullføre visjonen å presentere evangeliet til Asias mange folkegrupper på deres egne språk. Kanal 10 Asia når de høyest befolkede delene av verden med TV.  Du kan gi en engangsgave via Kanal 10 Norges Asia-konto 9791.11.30215. Du kan også bli en mediamisjonær og gi et fast beløp hver måned til arbeidet i Asia. 

Kontakt Kanal 10 Norge på e-post 
info@kanal10.no eller telefon 47 77 50 77. Sammen kan vi oppleve at mennesker fra en rekke ulike språkgrupper og kulturer kan få høre evangeliet via kristen TV.

Tusen takk for din støtte og for din gave!

Aktuelt
Blogginnlegg