Bli med Kanal 10 til Israel

19 aug , 2016

HØSTENS STORE REISE - 3. - 13. november 2016

BLI MED OSS TIL ISRAEL OG OPPLEV LANDET som stadig er i begivenhetenes sentrum; landet der Jesus selv vandret. Bli betatt av skjønnheten og stedene som ikke etterlater noen uberørt. Vakkert, fredfullt landskap; Jerusalems pulserende byliv og ikke minst herlig fellesskap er noe av det du vil oppleve. Det blir fine kveldssamlinger med herlig sang, musikk og friske vitnesbyrd - en tur du ikke vil gå glipp av. 

Fly fra Stockholm, Gøteborg, Oslo og København.

- Det er alltid et stort privilegium å få arrangere en tur til Israel, sier Kjell Lindstedt, som sammen med kona Gunilla har arrangert turer til Israel siden 2006 og alltid fått gode skussmål av turdeltakerne. Men hvorfor akkurat Israel?

- Bibelen åpnes rett foran ens øyne når man er i Israel, sier Gunilla.

- Å se alle de stedene hvor alt begynte, å vandre i Jerusalem og kjenne byens historiske vingeslag er en sterk opplevelse. Getsemane, nattverden i Gravhagen i Jerusalem og besøket i Betesda er høydepunkter for meg.

- Galilea er en makeløs opplevelse, sier Kjell. Utsikten fra Golanhøyden utover Gennesaretsjøen er så vakker. Å vite at Jesus vandret omkring her, gjør opplevelsen ekstra spesiell. Den såkalte Petersplassen i den nordlige enden av sjøen er det sterkeste for meg. På vår aller første reise i 2004 hadde jeg en utrolig opplevelse akkurat her.

For mer informasjon, kontakt Kjell på epost info@dbctravel.se

 

Aktuelt
Blogginnlegg