Tid for ny "God Jul i øst"-aksjon.

20 nov , 2016
For 250 kroner får en fattig familie i Øst-Europa en eske full av julevarer!

Det er med stor glede og forventning at vi nå introduserer begynnelsen på «God jul i Øst»-aksjon 2016 sammen med Misjon uten Grenser. Fjorårets respons fra Kanal 10s venner var helt fantastisk, og for meg var det en uforglemmelig opplevelse å besøke Romania, hvor jeg fikk både møte og dele ut hjelp til fattige familier og foreldreløse barn.

Jeg hadde en svært tydelig drøm under dette besøket i Romania. Dagen før hadde vi besøkt et hjelpesenter for barn som Misjon uten Grenser driver. I drømmen gikk jeg og snakket med en liten rumensk gutt om dype åndelige spørsmål - og svarene som den unge gutten gav var preget av stor visdom og innsikt. Jeg kunne stille ham spørsmål som jeg hadde lurt på lenge, og jeg fikk svært innsiktsfulle svar tilbake som overrasket meg. Plutselig sier jeg til gutten: «Jeg vet jo hvem du er!» Og så var drømmen slutt.

Da jeg våknet, tenkte jeg på hva Jesus sier i Matteus 25.40: « Det dere gjorde mot en av mine minste søsken, har dere også gjort mot meg»! Jesus selv representerte den lille gutten i drømmen! Jesus selv er til stede når vi strekker oss ut mot disse minste!

I år kommer Kanal 10s daglige leder Knut Tømmerbakk og Misjon uten Grensers Daniel Hop-Hansen til å rapportere fra Romania og utdelingen av årets juleesker.

Tusenvis av familier i Øst-Europa lever i fattigdom. Misjon uten Grenser deler ut mer enn 30.000 juleesker i Øst-Europa hvert år. De lokale kontaktene i landets menigheter, sammen med mange frivillige, gjør at gavene distribueres effektivt til de som trenger det mest.

Vinteren er rett rundt hjørnet og da blir utfordringene enda større. Aksjonen «God jul i Øst» ønsker å spre glede og å gjøre  julen bedre for disse menneskene. Derfor har vi i Kanal 10 som mål å dele ut minst 4000 juleesker og vi håper at du kan hjelpe oss. En kasse med mat kan ikke redde en familie ut av fattigdom, men den er til stor glede i en vanskelig tid.

For 250.-  kan du glede en fattig familie i Øst-Europa. Sett inn gaven din på vår kampanjekonto 9791.11.30258

Blir du med på denne kampanjen, mottar du flotte premier. Ruben Agnarssons nye CD-EP, spilt inn sammen med noen av Sveriges beste studiomusikere, med sanger som Aage Samuelsens «O Jesus du som fyller alt i alle» og den kjente salmen «Ren og rettferdig».

Marianne Juvik Sæbø og pianisten Vidar Eldholm lanserte nylig en helt ny CD med et svært nært og vart musikalsk uttrykk. Mariannes lyse, klare stemme og Vidars vakre pianospill farger det musikalske uttrykket på en flott måte.

Hvis du gir 4 juleesker (NOK 1000.-) kan du velge en av disse CDene. Skriv «Ruben» eller «Marianne» på innbetalingen, så får du sendt gaven direkte hjem. Om du gir 8 juleesker (2000.-) får du begge CDene som gave.

Gå ikke glipp av direktesendingene på Kanal 10 den 21. til 25. november, der vi har gjester fra Misjon uten Grenser og hvor fokuset vil nettopp være denne «God jul i Øst»-kampanjen. Her vil du også høre både Ruben og Marianne synge.

Ha en god førjulstid og Gud velsigne deg!

Tusen takk for gaven


Edward John

TV-sjef, Kanal 10


Aktuelt
Blogginnlegg