PREMIERE - I MAKTENS KORRIDORER!

10 jan , 2017


Få med deg en av årets mest spennende norskproduserte serier som Kanal 10 Norge har laget! Knut Tømmerbakk møter Tomas Sandell i Brüssel som leder European Coalition for Israel.


​Kanal 10 Norge har gleden av å presentere en helt ny programserie som omhandler Israelsvenner med stor innflytelse i politikken. Daglig leder i Kanal 10 Norge, Knut Tømmerbakk, ser viktigheten av å gi et oppklarende og riktig bilde av hva som utspiller seg i maktens korridorer. 

European Coalition for Israel

Lørdag 14. januar er det duket for premiere på programserien som har blitt produsert selv av Kanal 10 Norge. Knut Tømmerbakk setter seg på flyet til Brüssel for å bli bedre kjent med Tomas Sandell som er leder av European Coalition for Israel. Han har i mange år arbeidet tett mot FN og EU-parlamentet for å fremme Israel og sette deres agenda på dagsordenen. 

- Jeg har alltid trodd at den stille majoriteten i Europa er for Israel. De ser verdiene som det jødiske folk gir oss, sier Tomas Sandell til Kanal 10 Norge.
 
​Han mener at motstandere av Israel ofte kan være svært tydelig verbalt i offentligheten, men at den største delen av Europa er tilhengere av Israel - dog er de mer forsiktige med å bruke sin stemme. 

I BRÜSSEL: Knut Tømmerbakk intervjuer Tomas Sandell fra European Coalition for Israel.


Tømmerbakk om serien


- I denne serien skal vi se hvilken enorm makt lobbyister kan ha. 
Det er mennesker som påvirker miljøet rundt seg i et betydelig omfang, og som sitter i en særegen posisjon hvor de kan ha stor innflytelse blant mennesker som sitter med mye makt. Og noen av lobbyistene har valgt å stå tydelig opp for Israel gjennom en årrekke, og det er disse menneskene serien vil handle om, sier programskaper og daglig leder Knut Tømmerbakk.


"I MAKTENS KORRIDORER" - møter Tomas Sandell
LØRDAG 14. JANUAR KL. 21.30


PROMO 2:
Aktuelt
10 jan , 2017
Blogginnlegg