KAMPANJEUKE FRA FROLAND

19 jan , 2017


Det er klart for månedens kampanjeuke som vil sendes fra Froland. Det vil bli fokus på bygging av Kanal 10 videre, og vi får en oppsummering fra fjorårets "God jul i øst"-aksjon. 

Knut Tømmerbakk og Edward John leder kampanjeuka som vil ha sendinger førstkommende mandag fra kl. 19 til 23, og fra tirsdag til fredag kl. 17 til 23. Gjennom hele uka vil det blir fantastisk lovsang av Stefan Järnsand, og vi har tro på at Gud vil være tilstede og røre ved mennesker gjennom tv-skjermen. 


Nytt år med nye muligheter

Det er 2017 og vi ser et år som ligger foran oss med både store muligheter, men også utfordringer. Vi er i en omstillingsfase hvor vi virkelig er avhengige av Gud og av deg som mediamisjonær. Det er en stor jobb å flytte studioer og tekniske fasiliteter. Men samtidig som vi gjør dette, får vi på mange måter muligheten til å tenke nytt. Vi har stor tro på at det som skjer nå vil hjelpe oss med å nå enda flere mennesker med evangeliet gjennom våre tv-programmer. 

La oss stå sammen

I månedens kampanjeuke vil oppsummere "God jul i øst"-aksjonen som fant sted i november og desember. Du kan glede deg til å høre mer om dette, og få rapporter fra aksjonen. Og vi i Kanal 10 og Misjon uten grenser vil takke deg som har deltatt i denne aksjonen.
Nå fremover blir fokus på å bygge Kanal 10 videre til nye nivåer både innholdsmessig og teknisk. I den forbindelse er vi avhengig av økonomi, og håper at du vil være med på ferden videre med å bygge kristen tv i Norge. Kampanjeuka vil ha et stort fokus på hvordan vi kan fortsette arbeidet med å forkynne Guds Ord ut til de tusen hjem. 

Takk for at du står med oss!
Husk Kampanjeuke mandag til fredag 23-27. januar!

Aktuelt
19 jan , 2017
Blogginnlegg