Kanal 10 satser på verdensmisjon

01 mar , 2017

MISJON I FOKUS: Og han sa til dem : Gå ut i all verden og forkynn evangeliet for all skapningen. Markus 16:16

I 2017 vil Kanal 10 sine seere få glede seg over en rekke direktesendte misjonskonferanser. Kanal 10 vil samarbeide med flere misjonsorganisasjoner for å dekke de ulike verdensdelene.

- På Kanal 10 vil vi være lydige mot misjonsbefalingen. 
Milioner av mennesker blir berørt gjennom misjonsorganisasjonene vi ønsker og samarbeide med. 70% av alt som kommer inn går direkte til misjonsorganisasjonene. Vi tror at mediamisjonærene og partnerne våre vil få et enda større hjerte for Kanal 10 gjennom at vi satser sterkt på misjon, sier daglig leder i Kanal 10, Knut Tømmerbakk. 


Samarbeid med misjonsorganisasjoner
- Gjennom en misjons konferanse hver helg ønsker vi å støtte følgende organisasjoner: "Ropet om hjelp" rettet mot midtøsten, "New life" rettet mot Afrika, "Misjon uten grenser" rettet mot Øst-Europa, Kanal 10 Asia rettet mot Asia, og "Troens bevis" med verdensevangelisering, forteller Knut Tømmerbakk.


Ropet om hjelp - 3.- 5. mars
Først ut er "Ropet om hjelp" som er rettet mot midtøsten. De arbeider i krigsherjede områder, og gjør en stor innsats for mennesker i nød.

- Nødhjelp til fattige barn og flyktninger står i fokus. Vi støtter også med sykehusutstyr, sier leder Per Helge Grande.


VERDENSMISJON - ROPET OM HJELP
DIREKTE FRA FROLAND

FREDAG 3. MARS KL. 1900
LØRDAG 4. MARS KL. 1900
SØNDAG 5. MARS KL. 1100
Aktuelt