Hilsen fra Kanal 10!

09 apr , 2017


Kanal 10 Norge har gått gjennom en vinter på mange måter, også billedlig talt. Vi har flyttet lokalene fra Oslo til Holmestrand, og dermed halvert husleien. Det er ikke enkelt å flytte så mye teknikk, og likevel kjøre programmer som normalt.


Et helt nytt, stort og fint studio er under bygging, hvor det meste er gjort ved frivillig arbeidskraft. Humøret har vært på topp blant alle arbeiderne, og alle har uttrykt sin takknemlighet over å få være med å bygge ”på Guds Hus” Ikke alle har mulighet for å komme fysisk ”på huset” for å jobbe som frivillig, men likevel kan alle være med å hjelpe til. Pengene som er brukt på byggingen her, er brukt med visdom og veldig forsiktig, likevel trenger vi nå en ekstra ”dytt” for å komme oss i havn på ”Byggetrinn 1”

Ønsker du å stå med oss i arbeidet, er vi veldig takknemlig for ditt bidrag.

Vi trenger ca 600 000 kroner, for å bli ferdig med ”Byggetrinn 1”

Hjelp kanalen med å komme ”frem fra snøen og isen” slik at kanalen kan bli produktiv og fargerik igjen

Kontonummer:  9791.11.36000


Vi bygger med tanke på alle generasjoner!


Knut Tømmerbakk
Daglig leder

Edward John Hughes
Tv-sjef

Aktuelt
09 apr , 2017
Blogginnlegg