Kanal 10 Norge har forlatt Holmestrand

07 mai , 2019
1. mai iår flyttet kanalen tilbake til Oslo.
Faktisk ble lokalet i Oslo leiet helt fra 1. oktober, da det å flytte en TV stasjon er svært langtrekkelig og krevende.

Studioet i Oslo, Bjerke travbane, er det samme studioet vi flyttet fra for over 2 1/2 år siden, da husleien fra den gang ble svært krevende å betjene. Nå har vi fått en rimelig husleie, pluss at vi kun leier underetasjen som studio og ikke lenger kontorlokalene vi hadde tidligere.

Knut Tømmerbakk, som var daglig leder av kanalen den gangen, måtte gjøre noe drastisk for å redde kanalen, og flyttet hele virksomheten til lokalene han og menigheten New Beginning  har i Holmestrand.

Knut og også hans kone Hilde har begge sagt opp stillingene sine i Kanal 10 og blir ikke med oss tilbake til Oslo.

Undertegnede, Øyvind Rygg tok over lederskapet i kanalen 1. mai 2018, og fikk også da mulighet for å kjøpe kanalen av de svenske eierne. Dette ble gjort 1. oktober 2018.

Etter at overtakelsen var gjort og kanalen ble norsk, vurderte vi å flytte delvis kanalen tilbake til Oslo, men samtidig å beholde noe produksjon og sending i Holmestrand.
Denne løsningen ble lagt frem for det nye norske styret i kristen TV i Norge AS, men de satte tommelen ned...
De mente at det ville både bli for kostbart og uoversiktlig å drive kanalen på to ulike steder samtidig.

Derfor tok vi beslutningen om å flytte hele kanalen tilbake til Oslo, men bare å beholde et studio i Froland for enkeltproduksjoner, samt en installasjon på Storstua i Asker for samme hensikt. I tillegg har vi jo også en 6-kameras TV-buss.

Idag er vi svært glade for denne løsningen. Studioet i Oslo er praktisk og effektivt, med 4-5 permanente settinger hvor det kan utvikles en "produksjonsfabrikk" som går mange timer av døgnet hver dag.
Vi tror også at nettopp ved at hovedkvarteret til kanalen ligger i hovedstaden, at kanal 10 kan på en særskilt måte ta Norge på pulsen både åndelig og verdimessig.
Aktuelt
Blogginnlegg