09 mar , 2019
Vi får ofte reaksjoner til redaksjonen på meninger om innholdet på kanalen. Noen liker det ene og noen liker det andre. Dette er jo vanlig, siden vi er mennesker med ulik smak, bakgrunn og kirketilhølrighet. Det som er litt verre å håndtere er når feks noen av de vi har på kanalen tidligere i livet har begått feil, synd eller andre klanderverdige saker.
09 mar , 2019
Det er i mange fora idag utfordrende å stå opp for bibelske sannheter, særlig når de går på tvers av det som er "politisk korrekt".. Det letteste er å bevege seg "under radaren" for å ikke støte noen på mansjettene. Under kampanjeuken i januar, gikk samtalen i studio på de to utveiene av livet: Himmelen når man er frelst og helvetet om man ikke er frelst.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
01 jun , 2017
Nå kan du gi din gave til Kanal 10 enkelt fra din mobil! Last ned appen VIPPS i dag, og vær med og bygge kristen tv i Norge!
Aktuelt
Blogginnlegg

Hva som skjer i kulissene

26 august, 2014
For alle dere som sitter hjemme og ser på Kanal 10 under kampanjeuken, så kan det kanskje fremstå litt “striglet”, det dere ser på skjermen. Folkene kommer i dress og slips, og det kan kanskje virke litt “over the top” for den jevne nordmann med ruteskjorte, foran TVen i treningsbukse eller arbeidsbuksa. Men jeg skal love dere, bak kameraene skjer det masse som dere ikke får med dere, som må klaffe for at det i det hele tatt skal bli TV.

For eksempel har det vært hektisk aktivitet hele forrige uke og hele mandagen, med å få opp nye kulisser (som vi er litt på hæla med, faktisk), forbønn og bibelforberedelser, sveising, tømmerarbeid, kjøretur tur-retur Tyskland for å hente deler, laging av kjørelister (som hele tiden blir oppdatert og revidert, det er folk som løper i butikken og kjøper inn mat og drikke til gjestene våre.

Det ringer telefoner og folk ønsker ikke bare å donere penger til Kanal 10s arbeid, men folk som er i desperat nød, ensomme og utenfor.Og det er dette jeg ønsker å skrive om. Det er grunnen til at vi er her; for å hjelpe dere.

På bildene ser du to av våre kjempeflinke medarbeidere som har telefonvakt. De tar i mot telefoner fra folk som ønsker forbønn, som ønsker å snakke med noen, som ønsker å støtte arbeidet og som har noe å klage på. De tar i mot alle telefoner med samme sinn: De ønsker å hjelpe og bidra til både å gjøre kanalen bedre og hjelpe dere å få deres bønnebegjær oppfylt.

Vi gjør dette fordi vi ønsker å fremme Jesus Kristus og hans gode evangelium. Vi ønsker å dele dette med dere. Fordi vi elsker dere.
Og fordi Han elsket oss først, og gav sin Sønn for våre synder.

Ha en fin kampanjeuke!

Øyvind, medarbeider Kanal 10.