09 mar , 2019
Vi får ofte reaksjoner til redaksjonen på meninger om innholdet på kanalen. Noen liker det ene og noen liker det andre. Dette er jo vanlig, siden vi er mennesker med ulik smak, bakgrunn og kirketilhølrighet. Det som er litt verre å håndtere er når feks noen av de vi har på kanalen tidligere i livet har begått feil, synd eller andre klanderverdige saker.
09 mar , 2019
Det er i mange fora idag utfordrende å stå opp for bibelske sannheter, særlig når de går på tvers av det som er "politisk korrekt".. Det letteste er å bevege seg "under radaren" for å ikke støte noen på mansjettene. Under kampanjeuken i januar, gikk samtalen i studio på de to utveiene av livet: Himmelen når man er frelst og helvetet om man ikke er frelst.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
01 jun , 2017
Nå kan du gi din gave til Kanal 10 enkelt fra din mobil! Last ned appen VIPPS i dag, og vær med og bygge kristen tv i Norge!
Aktuelt
Blogginnlegg

Takknemlighet

03 oktober, 2014
Jeg har hatt en så fantastisk følelse i kroppen min i de siste dagene. Ser på livet med en glede som bare bobler inni meg.  Takknemlig for livet, friheten, tiden, kjærligheten, familien min og mine fantastiske venner, tenk så utrolig masse jeg fått. Følelsen av at var tatt være på er så sterk at jeg fått tårer i øyne vid et par tilfeller, siste gangen når jeg promenerte på Bond Street her i London i går kveld.

Alene men samtidlig var jeg det ikke, fordi jeg følte meg omslutt av den største kjærlighet.  Det er du og, omslutt av Guds kjærlighet. Om det er en ting som ikke svikter så er det de løftet og hvis det bare eksisterer er en grunn til takknemlighet så er den kjaerligheten nok!  

Velsignelse,  

Michaela  

NB! Husk på! Du får ikke glemme at følge med på Froland scene i neste uke. Kanal 10 Norge sender direkte fra scenen torsdag den 9 Oktober fra kl. 19.00. Jeg og Odd Victor Jørgensen leder kvelden sammen, det blir veldig gøy.