09 mar , 2019
Vi får ofte reaksjoner til redaksjonen på meninger om innholdet på kanalen. Noen liker det ene og noen liker det andre. Dette er jo vanlig, siden vi er mennesker med ulik smak, bakgrunn og kirketilhølrighet. Det som er litt verre å håndtere er når feks noen av de vi har på kanalen tidligere i livet har begått feil, synd eller andre klanderverdige saker.
09 mar , 2019
Det er i mange fora idag utfordrende å stå opp for bibelske sannheter, særlig når de går på tvers av det som er "politisk korrekt".. Det letteste er å bevege seg "under radaren" for å ikke støte noen på mansjettene. Under kampanjeuken i januar, gikk samtalen i studio på de to utveiene av livet: Himmelen når man er frelst og helvetet om man ikke er frelst.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
01 jun , 2017
Nå kan du gi din gave til Kanal 10 enkelt fra din mobil! Last ned appen VIPPS i dag, og vær med og bygge kristen tv i Norge!
Aktuelt
Blogginnlegg

Den som blir elsket er trygg

22 august, 2014
I 1913 fikk den indiske forfatteren Rabindranath Tagore Nobelprisen i litteratur. I et av sine dikt skriver han:

- Jeg sovnet og drømte at livet var glede. Jeg våknet og fant at livet var tjeneste. Jeg tjente og fant at tjenesten var glede.Som barn fikk jeg lære meg at: ”Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre gla ́.”

Her på Kanal 10 arbeider vi for å skape et godt arbeidsmiljø. Jesus lærte oss at det du vil andre skal gjøre for deg, det skal du gjøre for dem. Å skape et godt arbeidsmiljø, der det er lov å gjøre feil, skaper trygghet. Å få tjene andre utvikler oss. Dorothy Law Holte har skrevet følgende:

Et barn som blir kritisert lærer seg å fordømme.
Et barn som får juling lærer seg og sloss.
Et barn som blir hånet lærer seg blyghet.
Et barn som utsetts for ironi får dårlig samvittighet.


Men..

Et barn som får oppmuntring lærer seg fortrolighet.
Et barn som møtes med toleranse lærer seg tålmodighet.
Ett barn som får berømmelse lærer seg å oppskatte.
Et barn som får oppleve rent spill lærer seg rettferdighet.
Et barn som får oppleve vennskap lærer seg vennlighet.
Et barn som får oppleve trygghet lærer seg tillit.
Et barn som blir elsket og klemt lærer seg kjærlighet i verden.


Jeg tror at dette gjelder voksne også.
Håper at det vi strever etter i vårt daglige arbeid, skal få strømme ut gjennom TV ruta og bringe legedom og framtidstro til mange mennesker.

Alt godt til deg, ønsker Rigmor Holst, daglig leder.