09 mar , 2019
Vi får ofte reaksjoner til redaksjonen på meninger om innholdet på kanalen. Noen liker det ene og noen liker det andre. Dette er jo vanlig, siden vi er mennesker med ulik smak, bakgrunn og kirketilhølrighet. Det som er litt verre å håndtere er når feks noen av de vi har på kanalen tidligere i livet har begått feil, synd eller andre klanderverdige saker.
09 mar , 2019
Det er i mange fora idag utfordrende å stå opp for bibelske sannheter, særlig når de går på tvers av det som er "politisk korrekt".. Det letteste er å bevege seg "under radaren" for å ikke støte noen på mansjettene. Under kampanjeuken i januar, gikk samtalen i studio på de to utveiene av livet: Himmelen når man er frelst og helvetet om man ikke er frelst.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
01 jun , 2017
Nå kan du gi din gave til Kanal 10 enkelt fra din mobil! Last ned appen VIPPS i dag, og vær med og bygge kristen tv i Norge!
Aktuelt
Blogginnlegg

Du er velkommen hjem!

21 oktober, 2014
I skrivende stund skjer det mye på Kanal 10-huset. Scandinavia Live spiller inn mange flotte programmer, og det er folk over alt. Pulsen er høy og skapergleden er til å ta og føle på. Alle vet hva de skal gjøre og det er viktig for at det skal bli så bra som mulig.

De som ikke er innvolvert i produksjonen, brygger kaffe og ser til at det blir noe å spise også. Du vet hva de gamle sa: ”Uten mat og drikke, duger helten ikke.” Akkurat nå er de medvirkende samlet til bønn. Alle har noe felles: De vil at Jesus skal bli æret og at mennesker skal få et møte med den levende Kristus.

I helga var jeg i Oslo og benyttet anledningen til å se litt på norsk TV. En kjent norsk sanger ble intervjuet. Det fremkom tydellig av samtalen at han i ungdommen hadde vært en entusiastisk kristen, men at han nå hadde ”gjort opp med alt det der”. Han gikk fremdeles i kirken innimellom, men å prøve å få andre til å tro, det var ikke lenger hans oppgave. Jeg ble litt trist da jeg hørte på denne samtalen og samtidig vet jeg at mange deler hans erfaring. Jeg lurer på hvorfor det har blitt slik for mange.

Jeg tenker på en dame jeg møtte. Hun tok kontakt fordi hun hadde sett at jeg skulle komme til hennes by for å tale. Hun hadde sett meg på Kanal 10 og lurte på om jeg hadde tid å møte henne. Hun fortalte:- Jeg vokste opp i en menighet, men det var så mye negativt som skjedde, så jeg forlot den. Nå har årene gått. Jeg eier en fremgangsrik bedrift og har god økonomi. Hvorfor er jeg ikke fornøyd?
Jeg drikker for mye alkohol og tar for mange tabletter, for jeg kan ikke sove.
En kveld oppdaget jeg den kristne TV kanalen og du talte. Du sa noe sånt som: ”Pappa Gud er ikke sint på deg og du er velkommen hjem.” De ordene talte til mitt hjerte. Plutselig forstod jeg at jeg lengter hjem. Jeg lengter hjem til troen på Gud.

Jeg tror det er mange mennesker der ute med lignende erfaringer. Visjonen for Kanal 10 Norge er å få berøre minst en million mennesker med evangeliet. Det ber vi om; det arbeider vi for og vi skal gjøre vår del for at dette skal skje.Nå er festuka like rundt hjørnet. 1, november har Kanal 10 Norge har vært på luften i fire år. Det skal vi feire hele neste kampanjeuke (27-31/10). Mye skal forberedes og mange ting må falle på plass. Vår bønn for den uka er den samme som før: Må mange finne veien hjem til faderhuset. 

Hilsen,

Rigmor Holst, Daglig leder