09 mar , 2019
Vi får ofte reaksjoner til redaksjonen på meninger om innholdet på kanalen. Noen liker det ene og noen liker det andre. Dette er jo vanlig, siden vi er mennesker med ulik smak, bakgrunn og kirketilhølrighet. Det som er litt verre å håndtere er når feks noen av de vi har på kanalen tidligere i livet har begått feil, synd eller andre klanderverdige saker.
09 mar , 2019
Det er i mange fora idag utfordrende å stå opp for bibelske sannheter, særlig når de går på tvers av det som er "politisk korrekt".. Det letteste er å bevege seg "under radaren" for å ikke støte noen på mansjettene. Under kampanjeuken i januar, gikk samtalen i studio på de to utveiene av livet: Himmelen når man er frelst og helvetet om man ikke er frelst.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
01 jun , 2017
Nå kan du gi din gave til Kanal 10 enkelt fra din mobil! Last ned appen VIPPS i dag, og vær med og bygge kristen tv i Norge!
Aktuelt
Blogginnlegg

BLI MED

12 februar, 2015
Å arbeide på en TV-stasjon er spennende. Spesielt når vi har direktesendinger. I skrivende stund er organisasjonen Misjon Uten Grenser (MUG) her på huset. De som arbeider der, har viet sine liv til å hjelpe fattige og utsatte mennesker.

De vi har kontakt med, arbeider mest i øst Europa. Vi i Kanal 10 Norge vil være med å støtte denne organisasjonen og TV er et utmerket redskap til å spre informasjon om dette hjertevarme arbeidet. Vi som har det så godt har et ansvar for å hjelpe ”disse mine minste”. Også her i vårt eget land opplever vi fattigdom og møter mennesker som ikke ser noen annen utvei enn å tigge.

Den store russiske forfatteren Leo Tolstoj skriver at en dag han gikk på gaten, møtte han en tigger. Tolstoj kjente etter i lommene om han hadde noe å gi tiggeren, men lommene var desverre tomme. Tolstoj snudde seg mot tiggeren og sa: ”Jeg beklager, min bror, men jeg har ikke noe å gi deg. ”Tiggeren lyste opp og svarte: ”Du har gitt meg mer enn det jeg ba om - du har kalt meg din  bror.”

Max Lucado skriver i en av sine bøker: ”For den som er elsket er et vennlig ord som brødsmuler, men for den som tørster etter kjærlighet, kan det være som et festmåltid.”

La oss aldri lukke våre hjerter for de trengende.Apostelen Johannes skriver i 1. Joh.3:17 ”Den som har jordisk gods og ser sin bror lide nød og likevel lukker sitt hjerte for ham, hvordan kan Guds kjærlighet være i ham?”

Om du støtter oss i Kanal 10 med dine midler, så hjelper du mennesker som virkelig trenger det. Ti prosent av våre gaveinntekter gis direkte videre til misjonsarbeidet i Misjon uten Grenser.

Bli med du også!

Hilsen,

Rigmor