01 des , 2018
-og dette ble feiret i studioet i Holmestrand. Festen ble delt opp i to: Det ble laget et 2 timers jubileumsprogram med programlederen Elisabeth Mork, sammen med Kanal 10 grunnleggerne Börje og Britt Claésson, daglig leder Øyvind Rygg, teknisk sjef Jim Hansen, regissøren Ruben Grande og den musikalske gjesten Mathilda Röydnemo.
12 sep , 2018
Som mange av dere vet, ble det i april inngått en avtale med eierne av Kanal 10 i Sverige at vi kjøper Kanal 10 Norge, slik at kanalen kunne bli helnorsk. Dette ble avtalt, og nå i begynnelsen av september skrev vi under dokumentene. Alt er nå formelt på plass, og fra 1. oktober er dette en realitet. Vi gleder oss storlig, og vi opplevde også en enorm respons fra våre seere i hele Norge da dette ble kjent.
03 aug , 2018
Fra mandag 6. august går vi over til "vanlig modus" på Kanal 10 igjen. Etter en sommer med mange uker fyllt med sommerkonferanser, gleder vi oss over å komme litt mer "nær" deg som seer igjen...
08 mar , 2018
Vår alles kjære Øystein Sandtorv er tilbake på Kanal 10 Norge fra april. Han har hatt sendepause ganske lenge, men er altså tilbake med ny programserie hvor han deler frikostlig fra sin store erfaringsbakgrunn.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
Aktuelt
03 aug , 2018
Blogginnlegg

Løft blikket og se forbi det du ikke kan se.

08 juni, 2016
Norge_JUNI_2016.indd

På en vegg i en konsentrasjonsleir under andre verdenskrig hadde noen risset følgende:

Jeg tror på solen, også når jeg ikke ser den. Jeg tror på kjærlighe- ten, også når den ikke synes. Jeg tror på Gud, også når han ikke taler.

Det skal ikke mye fantasi til å forestille seg hvordan denne fangen hadde det. Hvordan kan et menneske som har opplevd så mye vondt, risse disse positive ordene inn i en vegg?

Om du et øyeblikk bruker din fantasi til å tenke på forholdene han levde under, så skjønner du at det ikke var mye som talte for at han skulle være positiv. Ordene vitner om en person som ser forbi horisonten. En som har opplevd noe som holder, selv i de mørkeste stunder.

På Kanal 10 har vi dager når vi må minne oss selv om at det finnes en som ser forbi horisonten. En som holder oss i hånden og leder oss gjennom alt.

Det er lett å tro på Gud når sola skinner og man har penger på bank- kontoen. Men de fleste dager er ikke sånn. Av og til kan Gud virke veldig stille og veldig langt borte. Spørsmålet kan da dukke opp: Gud, har du glemt oss? Det er i slike øyeblikk at vi må løfte blikket.

Hvem skulle vi gått til, om ikke til Gud? Om vi eide alt, men ikke hadde Jesus, da hadde vi virkelig vært fattige.

Før han dro til himmelen, sa Jesus: “Jeg er med dere alle dager.” Hvem sa han dette til? Jo, til alle de som ville gå ut i verden og forkynne det glade budskapet.

Vi opplever ikke alltid hans nærvær. Vi hører ikke alltid hans stemme. Av og til virker Gud langt borte. Da er det godt å stoppe opp en stund og minne seg selv på følgende:

Gud er Gud, også når vi ikke ser ham.
Gud er lys, også når vi opplever mørke.
Gud er kjærlighet, også når vi ikke opplever oss elsket. Gud taler, også når han bruker stillheten.

Denne måneden har vi flere spennende, nye programmer på tape- ten. Både programmer ment for unge kvinner, programmer rettet mot menn, god undervisning og messiansk lovsang fra Israel.

Vi håper dere vil nyte det like mye som vi gjør!

Rigmor Holst