16 jan , 2018
Ja, tro det eller ei, men Kanal 10 Litauen vil snart bli en realitet. I Litauens nest største by, Kaunas, har vi leiet 300 kvm for studio og kontorer, for å bygge en kristen frisk TV-kanal som skal betjene folket på litauisk 24 timer i døgnet.
12 jan , 2018
Den svært profilerte Sebastian "Sebbe" Stakset kommer til kanalen 23. til 25. februar. Dette er et ledd i den nye liveserien vår "Revival House Youth" som har unge som målgruppe.
12 jan , 2018
Lørdag den 20. januar vil vi arrangere "Evangelist-rally" på New Life Internasjonale Senter på Blakstadheia i Froland ved Arendal. Fra kl 17:00 til 22:00 står vi på med sterke evangelistiske budskap. Dette er åpent for publikum og direktesendt på TV.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
02 nov , 2017
Mandag til torsdag kl 19:30, hver uke, sender vi vår daglige oppdatering og aktualitetsprogram Kanal 10 Live.
Aktuelt
02 nov , 2017
Blogginnlegg

Først og fremst håper jeg at du og ditt hus har det godt.

16 august, 2016
Norge_augusti_2016.indd

Sommeren bruker å være en god tid for mange, men dessverre også en tid der enkelte føler at de faller utenfor. Det er derfor veldig viktig å huske på hverandre litt ekstra. Vi hadde en fantastisk kampanjeuke i Holme- strand 14-19 juni. Vi rigget til et utestudio på taket til menigheten Ny Begynnelse, vi sendte også kveldsmøtene de hadde der, direkte på Kanal 10. Åndsfylte møter, godt fellesskap og et team som bare ønsket å tjene gjorde dette til en meget vellykket uke.

Etter at vi hadde rigget oss til på taket, gikk det opp for oss at dette var en bibelsk handling. Det står i Mat 10:27 at vi skal forkynne fra husta- kene og det ble både forkynt og sunget ut fra taket der, gjennom hele kampanjen.

Jeg hørte en tale av en god venn i sommer, der han snakket om at nøk- kelen for suksess i framtiden er å huske på hva Gud har gjort. Vi ser det ofte i Guds Ord, at de satte opp minnesteiner på steder hvor de hadde hatt en opplevelse eller hadde sett Gud i aksjon. Gud selv talte til dem om dette, og trosheltene gjorde som Gud sa.

Utfallet ble at alle som gikk forbi plassen hvor minnesteinen var, ble minnet om Guds trofasthet og makt. Dette er viktig også i dag, og om vi ikke setter opp fysiske minnesteiner rundt omkring, kan vi skrive det opp og ta vare på det på denne måten.

Det får oss til å løfte vårt blikk og lede oss i vår vandring med Gud på en stødig måte, inn i det Gud har for oss i dag og i tiden fremover.

Til slutt vil jeg rette en stor takk til deg som står med oss i Kanal 10, og vi takker Gud for dere! Det er som om Gud smelter ned noen av de ”fjellene” som har reist seg mot oss.

Norge_augusti_2016.indd

Vi opplever Guds kjærlighet for både arbeidet og personlig og får friskt mot, vi har så langt i sommar upplevd forsoning og större enhet, Herren trøster og oppretter. Vi må la ham få slippe til i alle ting. 

Ønsker deg en fortsatt riktig god sommer!

Kjærlig hilsen,

Knut Tømmerbakk,

Daglig leder, Kanal 10