13 apr , 2018
Kanal 10 Norge har vært igjennom noen litt tubulente år, med ulik ledelse, flytting fra Oslo til Holmestrand og flere andre forandringer. Knut Tømmerbakk tok over ledelsen i kanalen i juni 2016 og tok noen kraftige tak for å rette opp økonomien, som bl a pga høy husleie i Oslo, hadde blitt en stor byrde. Knut måtte til med sterk lut for å styre opp kanalens økonomi, som nå er på rett vei. Dette innebar både permitteringer og oppsigelser i fjor høst.
08 mar , 2018
P-7, som produserer programmet med Johnn Hardang, som kalles God Søndag, er nå igang med produksjon av programserien "Tett På" med den kjente vekkelsesdamen Irene Krokeide Alnes.
08 mar , 2018
Vår alles kjære Øystein Sandtorv er tilbake på Kanal 10 Norge fra april. Han har hatt sendepause ganske lenge, men er altså tilbake med ny programserie hvor han deler frikostlig fra sin store erfaringsbakgrunn.
30 des , 2017
Kanal 10 Norge var opprinnelig ment å være - "Et redskap for vekkelse og nytt liv i Norge, samt speile hva Gud gjør fra Den Norske kirke og til trosbevevegelsen og alt der imellom"
02 nov , 2017
Mandag til torsdag kl 19:30, hver uke, sender vi vår daglige oppdatering og aktualitetsprogram Kanal 10 Live.
Aktuelt
02 nov , 2017
Blogginnlegg

Først og fremst håper jeg at du og ditt hus har det godt.

16 august, 2016
Norge_augusti_2016.indd

Sommeren bruker å være en god tid for mange, men dessverre også en tid der enkelte føler at de faller utenfor. Det er derfor veldig viktig å huske på hverandre litt ekstra. Vi hadde en fantastisk kampanjeuke i Holme- strand 14-19 juni. Vi rigget til et utestudio på taket til menigheten Ny Begynnelse, vi sendte også kveldsmøtene de hadde der, direkte på Kanal 10. Åndsfylte møter, godt fellesskap og et team som bare ønsket å tjene gjorde dette til en meget vellykket uke.

Etter at vi hadde rigget oss til på taket, gikk det opp for oss at dette var en bibelsk handling. Det står i Mat 10:27 at vi skal forkynne fra husta- kene og det ble både forkynt og sunget ut fra taket der, gjennom hele kampanjen.

Jeg hørte en tale av en god venn i sommer, der han snakket om at nøk- kelen for suksess i framtiden er å huske på hva Gud har gjort. Vi ser det ofte i Guds Ord, at de satte opp minnesteiner på steder hvor de hadde hatt en opplevelse eller hadde sett Gud i aksjon. Gud selv talte til dem om dette, og trosheltene gjorde som Gud sa.

Utfallet ble at alle som gikk forbi plassen hvor minnesteinen var, ble minnet om Guds trofasthet og makt. Dette er viktig også i dag, og om vi ikke setter opp fysiske minnesteiner rundt omkring, kan vi skrive det opp og ta vare på det på denne måten.

Det får oss til å løfte vårt blikk og lede oss i vår vandring med Gud på en stødig måte, inn i det Gud har for oss i dag og i tiden fremover.

Til slutt vil jeg rette en stor takk til deg som står med oss i Kanal 10, og vi takker Gud for dere! Det er som om Gud smelter ned noen av de ”fjellene” som har reist seg mot oss.

Norge_augusti_2016.indd

Vi opplever Guds kjærlighet for både arbeidet og personlig og får friskt mot, vi har så langt i sommar upplevd forsoning og större enhet, Herren trøster og oppretter. Vi må la ham få slippe til i alle ting. 

Ønsker deg en fortsatt riktig god sommer!

Kjærlig hilsen,

Knut Tømmerbakk,

Daglig leder, Kanal 10