29 sep , 2017
Imorgen lørdag 30.09.17 kl 19:00 blir det direktesendt kampanjekveld med fokus på Kanal 10 Asia. Dette gjør at det blir endringer i oppsatt skjema, klikk inn å se endringene.
11 sep , 2017
Revival House vil inspirere og tenne en ild i distriktet, i nasjonen og nasjonene. Revival House er en vekkelses kampanje som går en helg pr mnd, Det er åpent hus, og dere er hjertelig velkommen til å delta på dette.
07 sep , 2017
Hans Mannegren og Todd Shearer besøkte studioet vårt ikveld for å fortelle om Håpets Festival som blir arrangert 11.-12. november i Oslo Spektrum. Sett av datoene allerede nå, det vil bli noen kvelder man sent vil glemme, og billettene er gratis. Klikk deg inn på siden for å få å få mer info.
24 aug , 2017
På grunn av arbeid som pågår i studioet vårt i Holmestrand, så går dessverre bønneprogrammet vårt ut mandag 28 august. Vi beklager dette.
09 aug , 2017
Edward John og Knut Tømmerbakk har tatt seg en tur på brygga i Holmestrand for å snakke litt om hva som har skjedd i sommer, og om forventningene til høstens sesong på Kanal 10. Klikk inn på "Les mer" for å lytte til deres hilsen.
Aktuelt
11 sep , 2017
07 sep , 2017
09 aug , 2017
Blogginnlegg

Sen sommermimring

31 august, 2016

Nå har det gått noen måneder siden jeg takket ja til stillingen som daglig leder for Kanalen. Noen gratulerte og noen kondolerte, men jeg forstod godt hva de mente. Spennende og utfordrende arbeid og utrolig mye å ta tak i. Jeg ble også dessverre nødt til å ta noen ”tøffe grep” og permittere 10 medarbeidere, for utgiftene var større enn inntektene. Vi har også tatt beslutningen om å flytte hele kanalen fra Bjerke i Oslo til Industriveien i Holmestrand, hvor vi kan få gode lokaler til en mye rimeligere leie. Vi ønsker å styre kanalen med visdom, slik at hovedfokuset ligger på at vi kan sende gode programmer ut til dere, og ikke bare regninger som kommer inn.

Åpne dører
Vi har aldri hatt så mange åpne dører og muligheter som vi har nå og har bruk for TV-bussen på mange spennende oppdrag. Blant annet ønsker vi å fullføre prosjektet "10 byer 10 nasjoner", i første omgang i to eller tre nasjoner.

Det viktigste er likevel å utvise mer og mer lydighet i alt vi gjør. Vi lever i en tid da alt går veldig fort og derfor kreves det også mer av oss. Det er så mye som vil ta vårt fokus, og mye er kanskje ikke rett prioritering. Der- for må vi fokusere på ”Hva har Gud egentlig sagt?” Derfor er det å søke visdom og ledelse hos Gud for veien videre, blitt mitt hovedfokus.

Vi kan ikke stå fast, da går det bakover
Under OASE-stevnet ble det talt ut en profeti over Norge. At Norge har et kall til å reise seg i en profetisk gjennombrudd salvelse, for å gå inn i den autoritet og i det mandat som Gud har kalt oss til. Derfor er dette noe som ligger tilgjengelig for oss, men som først blir en del av våre liv når vi søker det i bønn. Det er en levende Gud vi tjener og hans ord er levende. Lever vi tett med ham, får vi et spennende liv med forandringer hver dag. Ikke la stress og uro, eller alle verdens bekymringer stjele fra deg et fantastisk liv med Gud.

Lydighet forløser nåde og frukt i våre liv. La oss søke Gud sammen for en forandring i vår nasjon. Han kan og han vil.

Vi ønsker deg en fortsatt god sensommer!

Kjærlig hilsen

Knut Tømmerbakk

Daglig leder på Kanal 10