GUDS MIRAKLER IGJENNOM TV

25 jul , 2019Ta en titt på  bildet. Dette er noe vi har sett fremfor oss i mange år.At mennesker i alle generasjoner møter Gud i sin egen stue, foran flatskjermen mens de ser på kristen TV.At Guds eget nærvær kommer ut igjennom lyd og bilder og rører ved de som ser på i stua…Dette er jo helt mirakuløst:At fra et studio et eller annet sted i verden, rører Gud ved mennesker, dette vises og sendes over masser av teknikk, og deretter i din egen stue kommer det samme nærværet fra Gud frem igjen..og rører ved deg…Hvordan forklare dette?Og det samme mirakelet er jo også når forkynneren ser inn i glasset på kameralinsen i studio…Du ser på din flatskjerm og møter blikket hans på TVèn din hjemme i din egen stue…Prøv å forklare det den som kan…TV er skapt av Gud. Gud har ment det skulle være en «teknisk katalysator» fra Ham til deg som mottaker – nettopp så du kan motta fra Ham der hjemme  foran flatskjermen.Så få erfaringer – nettopp foran TV`n: Ta imot når Gud taler og betjener deg. La Herren bruke denne tekniske anretningen til å fylle deg med sin Ånd!