Kontakt ossDu kan kontakte oss på telefon, epost eller å skrive til oss på følgende adresse:

Post og besøksadresse:
Kristen TV i Norge AS
Bentsrudsvingen 6
NO - 3083 Holmestrand

Telefon: 47 77 50 77  - vårt sentralbord er åpent alle hverdager kl 08-16.
E-post: info@kanal10.no

Ønsker du å bli bedt for kan du sende en mail til: be@kanal10norge.no
Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Hva som skjer i kulissene

26 august, 2014
For alle dere som sitter hjemme og ser på Kanal 10 under kampanjeuken, så kan det kanskje fremstå litt “striglet”, det dere ser på skjermen. Folkene kommer i dress og slips, og det kan kanskje virke litt “over the top” for den jevne nordmann med ruteskjorte, foran TVen i treningsbukse eller arbeidsbuksa. Men jeg skal love dere, bak kameraene skjer det masse som dere ikke får med dere, som må klaffe for at det i det hele tatt skal bli TV.

For eksempel har det vært hektisk aktivitet hele forrige uke og hele mandagen, med å få opp nye kulisser (som vi er litt på hæla med, faktisk), forbønn og bibelforberedelser, sveising, tømmerarbeid, kjøretur tur-retur Tyskland for å hente deler, laging av kjørelister (som hele tiden blir oppdatert og revidert, det er folk som løper i butikken og kjøper inn mat og drikke til gjestene våre.

Det ringer telefoner og folk ønsker ikke bare å donere penger til Kanal 10s arbeid, men folk som er i desperat nød, ensomme og utenfor.Og det er dette jeg ønsker å skrive om. Det er grunnen til at vi er her; for å hjelpe dere.

På bildene ser du to av våre kjempeflinke medarbeidere som har telefonvakt. De tar i mot telefoner fra folk som ønsker forbønn, som ønsker å snakke med noen, som ønsker å støtte arbeidet og som har noe å klage på. De tar i mot alle telefoner med samme sinn: De ønsker å hjelpe og bidra til både å gjøre kanalen bedre og hjelpe dere å få deres bønnebegjær oppfylt.

Vi gjør dette fordi vi ønsker å fremme Jesus Kristus og hans gode evangelium. Vi ønsker å dele dette med dere. Fordi vi elsker dere.
Og fordi Han elsket oss først, og gav sin Sønn for våre synder.

Ha en fin kampanjeuke!

Øyvind, medarbeider Kanal 10.