Kontakt ossDu kan kontakte oss på telefon, epost eller å skrive til oss på følgende adresse:

Post og besøksadresse:
Kristen TV i Norge AS
Bentsrudsvingen 6
NO - 3083 Holmestrand

Telefon: 47 77 50 77  - vårt sentralbord er åpent alle hverdager kl 08-16.
E-post: info@kanal10.no

Ønsker du å bli bedt for kan du sende en mail til: be@kanal10norge.no
Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Takknemlighet

03 oktober, 2014
Jeg har hatt en så fantastisk følelse i kroppen min i de siste dagene. Ser på livet med en glede som bare bobler inni meg.  Takknemlig for livet, friheten, tiden, kjærligheten, familien min og mine fantastiske venner, tenk så utrolig masse jeg fått. Følelsen av at var tatt være på er så sterk at jeg fått tårer i øyne vid et par tilfeller, siste gangen når jeg promenerte på Bond Street her i London i går kveld.

Alene men samtidlig var jeg det ikke, fordi jeg følte meg omslutt av den største kjærlighet.  Det er du og, omslutt av Guds kjærlighet. Om det er en ting som ikke svikter så er det de løftet og hvis det bare eksisterer er en grunn til takknemlighet så er den kjaerligheten nok!  

Velsignelse,  

Michaela  

NB! Husk på! Du får ikke glemme at følge med på Froland scene i neste uke. Kanal 10 Norge sender direkte fra scenen torsdag den 9 Oktober fra kl. 19.00. Jeg og Odd Victor Jørgensen leder kvelden sammen, det blir veldig gøy.