Kontakt ossDu kan kontakte oss på telefon, epost eller å skrive til oss på følgende adresse:

Post og besøksadresse:
Kristen TV i Norge AS
Bentsrudsvingen 6
NO - 3083 Holmestrand

Telefon: 47 77 50 77  - vårt sentralbord er åpent alle hverdager kl 08-16.
E-post: info@kanal10.no

Ønsker du å bli bedt for kan du sende en mail til: be@kanal10norge.no
Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Du er velkommen hjem!

21 oktober, 2014
I skrivende stund skjer det mye på Kanal 10-huset. Scandinavia Live spiller inn mange flotte programmer, og det er folk over alt. Pulsen er høy og skapergleden er til å ta og føle på. Alle vet hva de skal gjøre og det er viktig for at det skal bli så bra som mulig.

De som ikke er innvolvert i produksjonen, brygger kaffe og ser til at det blir noe å spise også. Du vet hva de gamle sa: ”Uten mat og drikke, duger helten ikke.” Akkurat nå er de medvirkende samlet til bønn. Alle har noe felles: De vil at Jesus skal bli æret og at mennesker skal få et møte med den levende Kristus.

I helga var jeg i Oslo og benyttet anledningen til å se litt på norsk TV. En kjent norsk sanger ble intervjuet. Det fremkom tydellig av samtalen at han i ungdommen hadde vært en entusiastisk kristen, men at han nå hadde ”gjort opp med alt det der”. Han gikk fremdeles i kirken innimellom, men å prøve å få andre til å tro, det var ikke lenger hans oppgave. Jeg ble litt trist da jeg hørte på denne samtalen og samtidig vet jeg at mange deler hans erfaring. Jeg lurer på hvorfor det har blitt slik for mange.

Jeg tenker på en dame jeg møtte. Hun tok kontakt fordi hun hadde sett at jeg skulle komme til hennes by for å tale. Hun hadde sett meg på Kanal 10 og lurte på om jeg hadde tid å møte henne. Hun fortalte:- Jeg vokste opp i en menighet, men det var så mye negativt som skjedde, så jeg forlot den. Nå har årene gått. Jeg eier en fremgangsrik bedrift og har god økonomi. Hvorfor er jeg ikke fornøyd?
Jeg drikker for mye alkohol og tar for mange tabletter, for jeg kan ikke sove.
En kveld oppdaget jeg den kristne TV kanalen og du talte. Du sa noe sånt som: ”Pappa Gud er ikke sint på deg og du er velkommen hjem.” De ordene talte til mitt hjerte. Plutselig forstod jeg at jeg lengter hjem. Jeg lengter hjem til troen på Gud.

Jeg tror det er mange mennesker der ute med lignende erfaringer. Visjonen for Kanal 10 Norge er å få berøre minst en million mennesker med evangeliet. Det ber vi om; det arbeider vi for og vi skal gjøre vår del for at dette skal skje.Nå er festuka like rundt hjørnet. 1, november har Kanal 10 Norge har vært på luften i fire år. Det skal vi feire hele neste kampanjeuke (27-31/10). Mye skal forberedes og mange ting må falle på plass. Vår bønn for den uka er den samme som før: Må mange finne veien hjem til faderhuset. 

Hilsen,

Rigmor Holst, Daglig leder