Kontakt ossDu kan kontakte oss på telefon, epost eller å skrive til oss på følgende adresse:

Post og besøksadresse:
Kristen TV i Norge AS
Bentsrudsvingen 6
NO - 3083 Holmestrand

Telefon: 47 77 50 77  - vårt sentralbord er åpent alle hverdager kl 08-16.
E-post: info@kanal10.no

Ønsker du å bli bedt for kan du sende en mail til: be@kanal10norge.no
Aktuelt
Seneste blogginnlegg

BLI MED

12 februar, 2015
Å arbeide på en TV-stasjon er spennende. Spesielt når vi har direktesendinger. I skrivende stund er organisasjonen Misjon Uten Grenser (MUG) her på huset. De som arbeider der, har viet sine liv til å hjelpe fattige og utsatte mennesker.

De vi har kontakt med, arbeider mest i øst Europa. Vi i Kanal 10 Norge vil være med å støtte denne organisasjonen og TV er et utmerket redskap til å spre informasjon om dette hjertevarme arbeidet. Vi som har det så godt har et ansvar for å hjelpe ”disse mine minste”. Også her i vårt eget land opplever vi fattigdom og møter mennesker som ikke ser noen annen utvei enn å tigge.

Den store russiske forfatteren Leo Tolstoj skriver at en dag han gikk på gaten, møtte han en tigger. Tolstoj kjente etter i lommene om han hadde noe å gi tiggeren, men lommene var desverre tomme. Tolstoj snudde seg mot tiggeren og sa: ”Jeg beklager, min bror, men jeg har ikke noe å gi deg. ”Tiggeren lyste opp og svarte: ”Du har gitt meg mer enn det jeg ba om - du har kalt meg din  bror.”

Max Lucado skriver i en av sine bøker: ”For den som er elsket er et vennlig ord som brødsmuler, men for den som tørster etter kjærlighet, kan det være som et festmåltid.”

La oss aldri lukke våre hjerter for de trengende.Apostelen Johannes skriver i 1. Joh.3:17 ”Den som har jordisk gods og ser sin bror lide nød og likevel lukker sitt hjerte for ham, hvordan kan Guds kjærlighet være i ham?”

Om du støtter oss i Kanal 10 med dine midler, så hjelper du mennesker som virkelig trenger det. Ti prosent av våre gaveinntekter gis direkte videre til misjonsarbeidet i Misjon uten Grenser.

Bli med du også!

Hilsen,

Rigmor