Om Kanal10 Norge.


Kanal 10 Norge er en del av konsernet Kanal 10 Media AB. Her finner du et bredt utvalg av programmer, alle med et tydelig kristent fokus. Vi leverer alt fra spillefilmer, nyheter, barneprogrammer, undervisning, debatter, lovsang og bønneprogram. En uke hver måned sender vi vår populære kampanjeuke.

Vi bekjenner oss til den apostoliske trosbekjennelse, med Jesus tydelig i fokus.

De fleste av programmene våre er på norsk, men enkelte programmer er på svensk, dansk og engelsk.

Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Takknemlighet

03 oktober, 2014
Jeg har hatt en så fantastisk følelse i kroppen min i de siste dagene. Ser på livet med en glede som bare bobler inni meg.  Takknemlig for livet, friheten, tiden, kjærligheten, familien min og mine fantastiske venner, tenk så utrolig masse jeg fått. Følelsen av at var tatt være på er så sterk at jeg fått tårer i øyne vid et par tilfeller, siste gangen når jeg promenerte på Bond Street her i London i går kveld.

Alene men samtidlig var jeg det ikke, fordi jeg følte meg omslutt av den største kjærlighet.  Det er du og, omslutt av Guds kjærlighet. Om det er en ting som ikke svikter så er det de løftet og hvis det bare eksisterer er en grunn til takknemlighet så er den kjaerligheten nok!  

Velsignelse,  

Michaela  

NB! Husk på! Du får ikke glemme at følge med på Froland scene i neste uke. Kanal 10 Norge sender direkte fra scenen torsdag den 9 Oktober fra kl. 19.00. Jeg og Odd Victor Jørgensen leder kvelden sammen, det blir veldig gøy.