Om Kanal10 Norge.


Kanal 10 Norge er en del av konsernet Kanal 10 Media AB. Her finner du et bredt utvalg av programmer, alle med et tydelig kristent fokus. Vi leverer alt fra spillefilmer, nyheter, barneprogrammer, undervisning, debatter, lovsang og bønneprogram. En uke hver måned sender vi vår populære kampanjeuke.

Vi bekjenner oss til den apostoliske trosbekjennelse, med Jesus tydelig i fokus.

De fleste av programmene våre er på norsk, men enkelte programmer er på svensk, dansk og engelsk.

Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Gi ditt arbeide til meg, og jeg vil etablere det.

27 september, 2016
Det skjer mye spennende her på Kanal 10 Norge. Hver dag står noe nytt og utfordrende for døren - og jeg har god grunn til å glede meg hver dag over arbeidet. Ikke alt er like lett, men artig er det! Jeg er av den typen som må oppleve noe nytt i hverdagen, ellers blir det fort kjedelig. Kanskje er det nettopp derfor mange kaller meg en drømmer? Jeg liker å drømme, for så å se drømmen bli virkelighet.

Ja, drømmen om at en million mennesker skal bli frelst igjennom Kanal 10 Norge - den står jeg for. Alt er mulig for den som tror!

Jeg fikk en melding på Facebook her om dagen fra en person som var meget skuffet over at Kanal 10 var så intern og ikke ekstern i sitt fokus. Jeg smilte godt da jeg leste det - du skjønner, om ikke huset først er på plass, så kan man ikke nå ut. Mitt mål er, som ble sagt helt i begynnelsen, at om vi kan bli ca. 4000 partnere så har vi mere en nok krutt og økonomi til å vinne Norge. Vi er litt over halvveis. Vi er i dag omtrent 2330 mediamisjonærer. Mediamisjonærene er mennesker som tar opp kampen økonomisk og som gir sin månedlige støtte, og som står med for å bygge grunnlaget som skal til for at vi skal bli en sterk utadrettet kanal. Spennende!

Så ja, vi er fortsatt litt interne i vår tale og vårt programutvalg. Hvorfor? Vi må bygge styrken og murene våre for å nå bredt ut med stort gjennomslag.

Men, likevel glemmer vi ikke at vi må ut. Det er kunsten med å bygge! Vi må sloss med sverdet for å bevare veggen (Guds Ord) i den ene hånden og bygge veggen / muren med den andre. Når muren er klar, er vi klare til å sende ut krigerne. Men, de må ha et hjem først. Ett sted å hvile og trekke seg tilbake. Det er det vi bygger nå - hjemmet.

Mens dette skjer har vi mange ting på gang:

1. Awakening Europe, som både utruster og vinner mennesker, skjer på "Friends" arena i Stockholm i slutten av oktober. Vi er med på noe historisk her! Jeg har i over 20 år vært venn med Wendy Alec, grunnlegger og visjonær for GOD TV, og vi har bestemt oss for å gå inn i et samarbeid under Awakening Europe-eventet. Ja, i utgangspunktet er dette GOD TV's arrangement, men vi får dele dette med dem. Derfor gjør vi noe som ingen har gjort i kristen media (i alle fall veldig få), der vi arbeider sammen om å gjøre noe stort for Guds rike i Europa og i hele verden. Jeg tror vi setter en trend for Kristen TV's fremtid. Jeg tror det! Jeg takker Gud for Wendy som ser og gjør etter Guds hjerte.

2. Jeg har blitt invitert til å tale på en lederkonferanse i Wien i Østerrike sammen med verdens lederskapsguruen John C. Maxwell og min gode venn, Karl Michael Pilsl. Dette er stort for meg og en utfordring jeg gleder meg stort over.

3. Jeg skal tale om media på under verdens største konferanse for forretningsmenn i Nigeria i Afrika i november, og jeg gleder meg stort! Det ventes mellom 45-50,000 forretningsmenn. Denne invitasjonen kom fra Global Media Summit i USA.

3. Jeg jobber på spreng sammen med Kanal 10 Norges team på å oppdatere hele Kanal 10s utrykk og kvalitet. Dette er ikke like lett, da det begynner med å tenke annerledes, for så å se nye og videre muligheter. Vi er på vei og det er spennende!

Ordet Gud gav meg for denne måneden er: "Gi ditt arbeide til meg, og jeg vil grunnfeste det!"

Hver dag, så langt jeg kan, gir jeg mitt virke til Gud. Alt mitt er Hans. Jeg makter ikke noe uten Ham. Det er utrolig artig å se hva Gud gjør når man stiller seg litt på sidelinjen og venter på Hans veier. Husk - Guds veier og tanker er så mye høyere over våre veier og tanker som himmelen er over jorden. Fantastisk!

Jeg ber for deg også - daglig! Håper du er ved godt mot og at du får tid til å være sammen med Jesus - som er det eneste som teller! Det at vi blir nye skapinger i Ham er hele hemmeligheten. Må Gud velsigne deg masse!

 

Edward John, TV sjef

Kanal 10 Norge