Om Kanal10 Norge.


Kanal 10 Norge er en del av konsernet Kanal 10 Media AB. Her finner du et bredt utvalg av programmer, alle med et tydelig kristent fokus. Vi leverer alt fra spillefilmer, nyheter, barneprogrammer, undervisning, debatter, lovsang og bønneprogram. En uke hver måned sender vi vår populære kampanjeuke.

Vi bekjenner oss til den apostoliske trosbekjennelse, med Jesus tydelig i fokus.

De fleste av programmene våre er på norsk, men enkelte programmer er på svensk, dansk og engelsk.

Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Løft blikket og se forbi det du ikke kan se.

08 juni, 2016
Norge_JUNI_2016.indd

På en vegg i en konsentrasjonsleir under andre verdenskrig hadde noen risset følgende:

Jeg tror på solen, også når jeg ikke ser den. Jeg tror på kjærlighe- ten, også når den ikke synes. Jeg tror på Gud, også når han ikke taler.

Det skal ikke mye fantasi til å forestille seg hvordan denne fangen hadde det. Hvordan kan et menneske som har opplevd så mye vondt, risse disse positive ordene inn i en vegg?

Om du et øyeblikk bruker din fantasi til å tenke på forholdene han levde under, så skjønner du at det ikke var mye som talte for at han skulle være positiv. Ordene vitner om en person som ser forbi horisonten. En som har opplevd noe som holder, selv i de mørkeste stunder.

På Kanal 10 har vi dager når vi må minne oss selv om at det finnes en som ser forbi horisonten. En som holder oss i hånden og leder oss gjennom alt.

Det er lett å tro på Gud når sola skinner og man har penger på bank- kontoen. Men de fleste dager er ikke sånn. Av og til kan Gud virke veldig stille og veldig langt borte. Spørsmålet kan da dukke opp: Gud, har du glemt oss? Det er i slike øyeblikk at vi må løfte blikket.

Hvem skulle vi gått til, om ikke til Gud? Om vi eide alt, men ikke hadde Jesus, da hadde vi virkelig vært fattige.

Før han dro til himmelen, sa Jesus: “Jeg er med dere alle dager.” Hvem sa han dette til? Jo, til alle de som ville gå ut i verden og forkynne det glade budskapet.

Vi opplever ikke alltid hans nærvær. Vi hører ikke alltid hans stemme. Av og til virker Gud langt borte. Da er det godt å stoppe opp en stund og minne seg selv på følgende:

Gud er Gud, også når vi ikke ser ham.
Gud er lys, også når vi opplever mørke.
Gud er kjærlighet, også når vi ikke opplever oss elsket. Gud taler, også når han bruker stillheten.

Denne måneden har vi flere spennende, nye programmer på tape- ten. Både programmer ment for unge kvinner, programmer rettet mot menn, god undervisning og messiansk lovsang fra Israel.

Vi håper dere vil nyte det like mye som vi gjør!

Rigmor Holst