Om Kanal10 Norge.


Kanal 10 Norge er en del av konsernet Kanal 10 Media AB. Her finner du et bredt utvalg av programmer, alle med et tydelig kristent fokus. Vi leverer alt fra spillefilmer, nyheter, barneprogrammer, undervisning, debatter, lovsang og bønneprogram. En uke hver måned sender vi vår populære kampanjeuke.

Vi bekjenner oss til den apostoliske trosbekjennelse, med Jesus tydelig i fokus.

De fleste av programmene våre er på norsk, men enkelte programmer er på svensk, dansk og engelsk.

Aktuelt
Seneste blogginnlegg

Først og fremst håper jeg at du og ditt hus har det godt.

16 august, 2016
Norge_augusti_2016.indd

Sommeren bruker å være en god tid for mange, men dessverre også en tid der enkelte føler at de faller utenfor. Det er derfor veldig viktig å huske på hverandre litt ekstra. Vi hadde en fantastisk kampanjeuke i Holme- strand 14-19 juni. Vi rigget til et utestudio på taket til menigheten Ny Begynnelse, vi sendte også kveldsmøtene de hadde der, direkte på Kanal 10. Åndsfylte møter, godt fellesskap og et team som bare ønsket å tjene gjorde dette til en meget vellykket uke.

Etter at vi hadde rigget oss til på taket, gikk det opp for oss at dette var en bibelsk handling. Det står i Mat 10:27 at vi skal forkynne fra husta- kene og det ble både forkynt og sunget ut fra taket der, gjennom hele kampanjen.

Jeg hørte en tale av en god venn i sommer, der han snakket om at nøk- kelen for suksess i framtiden er å huske på hva Gud har gjort. Vi ser det ofte i Guds Ord, at de satte opp minnesteiner på steder hvor de hadde hatt en opplevelse eller hadde sett Gud i aksjon. Gud selv talte til dem om dette, og trosheltene gjorde som Gud sa.

Utfallet ble at alle som gikk forbi plassen hvor minnesteinen var, ble minnet om Guds trofasthet og makt. Dette er viktig også i dag, og om vi ikke setter opp fysiske minnesteiner rundt omkring, kan vi skrive det opp og ta vare på det på denne måten.

Det får oss til å løfte vårt blikk og lede oss i vår vandring med Gud på en stødig måte, inn i det Gud har for oss i dag og i tiden fremover.

Til slutt vil jeg rette en stor takk til deg som står med oss i Kanal 10, og vi takker Gud for dere! Det er som om Gud smelter ned noen av de ”fjellene” som har reist seg mot oss.

Norge_augusti_2016.indd

Vi opplever Guds kjærlighet for både arbeidet og personlig og får friskt mot, vi har så langt i sommar upplevd forsoning og större enhet, Herren trøster og oppretter. Vi må la ham få slippe til i alle ting. 

Ønsker deg en fortsatt riktig god sommer!

Kjærlig hilsen,

Knut Tømmerbakk,

Daglig leder, Kanal 10