Vi ber for deg

Vi ønsker å stå sammen med deg gjennom de ulike utfordringene du møter i livet. Vi vet at vi kan tjene den levende Gud, Han som hører og ser. Han har lovet å svare våre bønner når vi ber i Jesu navn, og mange av oss har opplevd det og tror på det. Takk for at du gir oss tillit til å be for deg og de du presenterer.

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil ta deg med i bønn.

Send bønneemner

Förnamn
Meddelande
Aktuelt
Seneste blogginnlegg
Nå er det behov for litt ekstra hjelp for å komme i mål.
Snekker'n rapporterer
23 jan , 2017
Byggingen av tv-studio i Holmestrand er i full gang. Her kommer snekkern's siste rapport fra arbeidet med de nye studioene i Holmestrand.
Det skjer mye spennende her på Kanal 10 Norge. Hver dag står noe nytt og utfordrende for døren - og jeg har god grunn til å glede meg hver dag over arbeidet.
Et mål å jobbe for
27 sep , 2016
Tenk, nå har vi snart vært på lufta med Kanal 10 i 6 år. Mange frivillige medarbeidere har gjort dette mulig, de står på og har ofte lange dager. Takk til de frivillige og teamet på huset.
Sen sommermimring
31 aug , 2016
Nå har det gått noen måneder siden jeg takket ja til stillingen som daglig leder for Kanalen. Noen gratulerte og noen kondolerte, men jeg forstod godt hva de mente. Spennende og utfordrende arbeid og utrolig mye å ta tak i.