Logo_hjemmeside_v2 
Play Kanal10.no Canal Digital Get
25 okt , 2019
Når man spør folk hva vekkelse er får man mange ulike svar. Noen mener vekkelse ikke finnes lenger, det står ikke i Bibelen, mener man, og det er ikke noe for oss. Andre tenker på suggesjon og falske lærer.
08 okt , 2019
Kanal 10 Norge ønsker ikke å være overmodig, men faktisk så tror vi at Herren har gitt oss hele landet. At hvert et TV-apparat uansett sendeplattform skal kunne ha mulighet for å vise det som sendes på Kanal 10 Norge. Jo mer vi arbeider med å utbre kristen TV i Norge, jo mer møter man på en massiv motstand mot det vi tror kan bidra til nytt liv og vekkelse i Norge: Man kan tenke at det kjære landet vårt er fullt av mangefold, frihet, vidsyn og åpenhet for ulike livssyn og meninger, men det stemmer nok dessverre ikke.
30 aug , 2019
Du har sikkert hørt at vi sier her på kanalen at vi vil være en norsk kanal, hvor folk får høre om Herrens velgjerninger på sitt eget morsmål. Dette er også visjonene for hele Kanal 10-familien, som dekker Sverige, Asia, India og snart også Litauen. Det står i Ap.gj 2.11: At "de hørte dem fortelle om Herrens velgjerninger på deres eget morsmål" Dette er essensen - at man fikk høre evangeliet rett gjennom sitt eget vanlige kjente morsmål.
25 jul , 2019
Ta en titt på bildet. Dette er noe vi har sett fremfor oss i mange år. At mennesker i alle generasjoner møter Gud i sin egen stue, foran flatskjermen mens de ser på kristen TV. At Guds eget nærvær kommer ut igjennom lyd og bilder og rører ved de som ser på i stua... Dette er jo helt mirakuløst: At fra et studio et eller annet sted i verden, rører Gud ved mennesker, dette vises og sendes over masser av teknikk, og deretter i din egen stue kommer det samme nærværet fra Gud frem igjen..og rører ved deg... Hvordan forklare dette? Og det samme mirakelet er jo også når forkynneren ser inn i glasset på kameralinsen i studio... Du ser på din flatskjerm og møter blikket hans på TVèn din hjemme i din egen stue...
01 jul , 2019
Nå går vi inn i juli måned og da vil du se at ut over hele Norge og Skandinavia at det er tid for sommerkonferanser. Dette er ikke kristenfolkets svar på sommerkarneval, men faktisk ladestasjoner for den lange tiden vi går inn i med arbeid for Guds rike i de kommende måneder. Kall det hurtigladestasjoner; en uke eller to med opplading for å tjene Gud med alt ditt engasjement i tiden som kommer. Vær åpen, ta imot det Gud sier, gå fem til forbønn, la Herren betjene deg og styrke deg for kommende dager..
14 jun , 2019
Vi er så glade over å kunne lansere Kanal 10 Play, som er et nettsted du kan gå inn å se mange av programmene som er sendt på kanalen. Mange mennesker idag styrer ikke livet sitt etter sendetidene på en TV kanal, så for at de skal få sett det de ønsker å se. må de kunne se TV når det passer dem og ikke omvendt. Så nå er vi igang! Logg deg inn og nyt av et hav med gode programmer fra arkivet vårt!

-