2. april fikk vi den store nyheten da Altibox ringte og fortalte at de hadde bestemt seg for å legge ut Kanal 10 i sine nett i hele Norge og Danmark.

Vi nesten gråt av glede over dette, siden vi i mange år har søkt, bedt, ropt og ønsket at dette skulle skje. Altibox er Norges mest aktive og største fibernett, og det vil bety SÅ mye for kanalen å komme ut her, siden det selskapet har lagt fiber i store folkerike områder i hele Norge. Faktisk er det slik at hvert 11. minutt tegner en ny person abonnement hos Altibox og de har mer enn 440.000 TV kunder, som gir oss en ny kundemasse på 1,1 mill mennesker. Dette er svært hyggelig for kanalen, hvor vi lenge har lett etter måter å komme ut enda lenger i Norge.

Samtidig byr dette på utfordringer: Alle som vil se Kanal 10 over Altibox, må gjøre det samme som de andre kabel-TV selskapene, de må ringe inn til kundetjenesten og si de vil ha kanalen eller koble seg opp med datamaskin på ”Mine sider”. Kanalen er gratis og tilgjengelig for alle, men du må ønske å ha den. Det andre kravet fra Altibox er at sendekvaliteten må være i HD. Dette er vi forberedt på – vi bygger om til denne forandringen nå og har samlet inn flere hundre tusen kroner til 6 nye kameraer i HD kvalitet.

Siste uken i mars, opplevde jeg en morgen at Herren kom til meg med ordet fra 2. Krøn 1.7:
LEDER KANAL 10 -nå også på Altibox
”Be om hva du vil. Jeg skal gi deg det!” Og svaret fra meg var da: ”Herre, gi meg full distribusjon av Kanalen i hele Norge!” Da Altibox ringte 1 1/2 uke etterpå, opplevdes det som et sterkt bønnsesvar.
Vi tror vi har verdens beste nyheter og verdens viktigste budskap. Alle må få anledning til å velge JA eller NEI til Jesus.
Alle kristne må få oppbyggelse og liv fra det Gud gjør i landet. Derfor må vi ut til alle TV-apparatene og nå alle menneskene. Derfor er bønnen fortsatt: ”Herre, gi oss full distribusjon av Kanalen i hele Norge!”